Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

donderdag 6 december 2012

Hup volgende hoofdstuk!

Zo dat hebben we maar mooi gehad! De sinterklaas is weer het land uit en mijn verjaardag is geweest. Nu nog lekker 19 dagen voordat de kerst weer begint.

De nodige "gezellige" familie-dagen van de Sint verliepen niet geheel vlekkeloos ....helaas....alle familie bij elkaar is niet altijd een succes. Ervaren jullie dat ook? Juist op deze dagen zou je een beetje compassie en verdraagzaamheid naar elkaar verwachten....oliedom van mij....sommige mensen hebben geen verdraagzaamheid of een beetje tevredenheid.

De kerst gaan we daarom dit jaar maar eens anders doen! Omdat mijn kinderen dit heel leuk vinden hebben we alleen maar opa en oma bij ons thuis uitgenodigd voor een lekkere brunch. Ik heb al wat lekkere ideetjes bedacht!

Ik zie kerst wel zitten dit jaar;-)

8 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd!

  En jammer van je familie. Hier weinig gedoe, hoewel manlief en ik ook wel eens hoofdschuddend in auto terug naar huis zitten. Och ja, dan lachen we er nog maar eens om en bedenken wat er echt toe doet :)

  Fijne voorbereidingen en een zeer relaxte december gewenst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij vieren Sinterklaasavond het liefst met z'n drietjes en dat doen we al twee jaar zo. Niet omdat wij onze familie niet leuk vinden maar puur omdat het zoveel rustiger is voor Rob als hij lekker alleen met ons ongegeneerd snel door de stapel cadeau's heen kan gaan om zo snel mogelijk nog de hele avond met alles te spelen. En nu op naar de Kerst inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe leuk ik kerst ook vind, hier lukt het ook nooit om het zonder kleerscheuren door te komen. Zal wel komen door de te hoge verwachtingen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoofdschuddend terug in de auto dekt volledig de lading!
  Fijne kerst ook voor jullie! Maar gelukkig hebben we nog eerst 19 gewonde dag! Groet Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig heb ik dat niet meer ('haalt opgelucht adem...'). Wel gehad, dus ik weet er alles van. Een aantal jaren geleden voor mezelf en mijn eigen leven gekozen en dit steeds verder doorgetrokken... Wij hebben met de feestdagen geen (familie)verplichtingen meer en brengen die door met degene met wie we ze het liefst doorbrengen (meneer M.'s ouders zijn overleden). Dat zorgt nog steeds voor onrust in 'de familie', maar daar hebben wij dus geen last meer van... Alvast hele vrolijke, blije en vredige kerstdagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed idee om het zo vorm te geven dat je er ook echt plezier aan kunt beleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Caro,

  Je bent nummer 8 op de lijst met door te geven doorgeefboek van Henselmans.
  Mag ik binnenkort je naw gegevens per mail?
  groet
  Opnieuw

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij vieren geen Sint maar de verjaardag van mijn hoogbejaarde vader. Maar met een zus met borderline lukte het dit jaar ons ook niet om de verjaardag zonder boos geschreeuw en weglopen van mijn zus door te komen. Het is niet anders..

  BeantwoordenVerwijderen