Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

dinsdag 4 december 2012

Morgen ben ik jarig....

Kennen jullie dit liedje? Het is van Sesamstraat en zo grappig; Morgen ben ik jarig en ik weet wat ik wil hebben....

Maar inderdaad morgen ben ik jarig!
Ja zeker, op 5 December!


Waardeloze dag om jarig te zijn. Want de meeste mensen hebben het druk met Sinterklaas vieren, wat ik ook wel begrijp. Gisteren moest ik even bloed laten prikken en hier moest ik mij legitimeren.  Ach zei de aardige prikmevrouw, je bent op 5 december jarig! Wat een rotdag voor je om jarig te zijn, zeker toen je nog kind was. En ja dat vond ik ook. Mensen hebben niet echt tijd voor je en sommige tante's presteerde het om mij maar niets of iets kleins te geven want.....ze krijgt al zoveel!!!!!!!!!

Maar goed ik hoorde mijzelf tegen de prikmevrouw zeggen, dat het toch frappant was dat de mensen die mij wel waardevol vinden (en ik hen) toch altijd tijd weten te maken om mij te persoonlijk te feliciteren, zowel in de vorm van langskomen, bellen of een kaartje of een cadeautje laten bezorgen. Bedankt lieve mensen! Dat doet mij goed!

Nou een boodschappenlijstje maken en taart bestellen want het blijft altijd toch weer een verassing wie er WEL komt!

8 opmerkingen:

 1. Alvast gefeliciteerd en maak er een fijne dag van met alle mensen waar je van houdt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 10 jaar geleden was ik op 5 dec uitgerekend van mijn dochter. Maar ze bleef nog 2 weken zitten ;-)
  Maar het lijkt me inderdaad een lastige dag. Alhoewel veel mensen Sinterklaas tegenwoordig toch in een weekend vieren dus dat mag geen excuus zijn.
  Ik wens je morgen een hele gezellige dag toe met alle mensen om je heen die je dierbaar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne dag alvast! en een virtuele verjaardagszoen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 5 december lijkt me inderdaad niet ideaal! Maar je was vast het allerbeste sinterklaascadeautje destijds voor je ouders!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sinterklaas is geen ideale dag om jarig te zijn. Maar zoals je al zei, mensen die jou waardevol vinden weten je te vinden. Ook met Sinterklaas.
  Ik wil je overigens ook even alvast feliciteren!

  BeantwoordenVerwijderen