Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

zaterdag 1 september 2012

Uit eten

Uit eten, tja dat doen we niet meer zo vaak.
Alhoewel, sinds we kinderen hebben gaan we sowieso niet zo vaak uit eten. Maar in de vakantie gaan we wel altijd één keertje uit eten.

Dochterlief en stoere kleuterzoon mochten kiezen....of uit eten toen we op vakantie waren of als we thuis zijn naar het sushi restaurant. En ja hoor, gelukkig(;-0) kozen ze voor het sushi restaurant.

In de vorige grote vakantie waren we hier ook met ze geweest en niet verwacht dat ze zo zouden smullen. Het leuke voor hen is ook dat ze iedere ronde kunnen kiezen wat ze willen. Dochterlief eet graag sushi met zalm en fruitsalades en stoere kleuterzoon, die een moeilijke eter is, houdt opeens van inktvisringetjes en chipus (patatjes).

Het is voor ons een prima concept. Je kunt zoveel eten als je wilt voor een bedrag van 21,50 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen. Nou kunnen we en willen we tegenwoordig niet meer zoveel eten maar voor de prijs is het prima. We spreken ook altijd af 1 drankje per persoon en het heerlijke ijs zit bij de prijs inbegrepen. Ik neem vanavond lekker japanse thee, een potje thee waar ik mijn maaltijd prima bij kan eten.

Kijk, eerlijk is eerlijk wij zijn vanavond wel 75 euro kwijt maar voor weer een jaar leuke herininnering is het 1 keer per jaar heel goed te doen!


6 opmerkingen:

 1. Leuk hoor, en als je het niet vaak doet, is het juist genieten!!! Hier in de buurt zit een wok, dat doen we 1 à 2x per jaar. Kun je ook voor 19,50 onbeperkt eten. En ijs erbij in, nou wat wil je nog meer?
  Alleen die sushi's ben ik niet weg van.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee je vind sushi lekker of niet...nou hebben ze ook vele andere dingen hoor, zoals salades, kipblokjes, lamskoteltjes en weet ik niet wat allemaal...wij gaan in ieder geval genieten;-) Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Caro, ik las je berichtje op mijn blog, dus ik dacht, laat ik eens bij Caro gaan kijken. Ik ga je volgen! (heb op mijn blog even terug gereageerd op je berichtje)

  Ik ben trouwens ook net 40 geworden en al 3 jaar op zoek naar een baan, maar ook hier ben ik of te oud, of ben ik er telang uit en willen ze me geen kans meer geven.

  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waardeloos he! Terwijl het leven toch met veertig begint! Gezellig dat je mij ook gaat volgen!

   Verwijderen
 4. Dat wordt dus dubbel en dwars genieten!

  BeantwoordenVerwijderen