Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

zondag 2 september 2012

Een prijs van 389 euro!
Toen wij deze zomer in Arnhem op vakantie waren werd mij op de camping gevraagd door een mevrouw in een golfkarretje of ik een lot voor 5 euro wilde kopen voor het goede doel. Ik geloof iets van” kom op tegen kanker”.

Ik ben altijd wel bereid om voor zoiets geld in te leggen en 5 euro is daarvoor een prima bedrag.
Er was een hoofdprijs te winnen: een weekend naar keuze op een droompark voor vier personen.
Aangezien ik nooit iets win maar het wel belangrijk vind om goede doelen te steunen besloot ik mee te doen. 

Mijn oog  viel op lot nummer  18 en voor de gein zei ik tegen de lotenverkoper, ik doe alleen mee als ik lot nummer 18 kan kopen. JA! Die heb ik nog, riep de mevrouw enthousiast uit! En hup daar ging ik met mijn lot in het golfkarretje naar het rad van Fortuin.

Onderweg verkocht de mevrouw nog meer loten en dus hup nog meer mensen in het karretje. Ook mijn kinderen liepen langs en mochten ook mee op de golfkar. Maar wat gaan wij dan doen, mam, vroegen ze alle twee. En ik zei stoer, mama gaat een weekend weg voor ons winnen. Oh zei dochterlief dat lukt toch niet, mam, want jij wint nooit iets! Okay tot zover!

In ieder geval duurde het ruim anderhalf uur voordat alle loten
 waren verkocht en het  rad ging draaien. Een wat oudere meneer mocht het rad laten draaien en deed dit dan ook met ontzettend veel enthousiasme! Het rad maakte overuren en tenslotte riep de meneer uit…nummertje 18! 

Ik rolde zowat van mijn stoel van het lachen! De kinderen stonden te juichen en manlief keek mij ook totaal ongelooflijk aan!

Maar ik heb geboekt! Het eerste weekend van de herfstvakantie gaan wij GRATIS een weekend naar Beekbergen! Nou ja niet helemaal gratis, 5 euro voor het lot en 12 euro omdat de hond ook graag mee wilJ. Ik heb net gekeken wat ik zou hebben betaald als ik de volle prijs moest betalen…389 euro dus! Nou eten neem ik zelf mee en tja de benzinekosten…. Ik heb er zin in!!!

12 opmerkingen:

 1. Zo dan, dat zijn nog eens leuke berichten!

  Wat fijn zeg, zo'n heerlijke vakantie in het vooruitzicht! Geniet ervan!!

  Liefs,
  Mama Krieltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooohhh, wat leuk zeg. Zo'n onverwachte verrassing! Genieten!
  We verwachten natuurlijk wel een verslagje tegen die tijd van je;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke verrassing! Dat wordt vast en zeker genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thx iedereen en zena, dat verslagje komt er:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwww...helemaal verblufd, zou ik ook zijn!
  Maar geniet ervan joh! Mooi daar....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk en dan in Beekbergen, daar hebben wij sinds 5 jaar ons chalet staan. Prachtige omgeving, veel bos en je moet echt even een ijsje gaan eten in het centrum van Beekbergen, het lekkerste ijs dat ik tot nu toe gegeten heb (schuin tegenover de C1000).
  Veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de lekkere tip! Gaan we zeker opzoeken!

   Verwijderen
 7. Wat leuk voor jullie!! Gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen