Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

vrijdag 31 augustus 2012

Declutteren

Op vele sites lees ik allerlei verwoede opruim plannen zoals een kastje per dag, een plankje per dag of iets dergelijks.
Een kastje per dag vind ik wel een enorme uitdaging en een ontzettend leuk initiatief maar waarvan ik van te voren al weet dat mij dit niet gaat lukken...waarom niet? Ik heb andere dingen te doen die ik veel leuker vind:-) dus dat ik hier in ga falen is voor mij al duidelijk.

Maar een kastje per week is zeker wel te doen!
Ik begin vandaag klein...met mijn nachtkastje! En wat komt daar een troep uit, zeg!

Een foto van mij als baby, een haar elastiekje, één oorbel (waar is in hemelsnaam die andere gebleven?) een oud Wilhelmina pepermuntje, 3 dikke boeken (half gelezen) drie knopen, een kastanje een dubbeltje en nog een kwartje. Papieren rommeltjes en een lief briefje van mijn dochtertje!

De boeken gaan in de boekenkast, de foto en het briefje in mijn belangrijke laatje (die ook nodig gedeclutterd moet worden) de knopen in de knopendoos en de rest mieter ik weg!

Heerlijk opgeruimd! Misschien morgen toch nog maar een kastje onderhanden nemen;-)


4 opmerkingen:

  1. Helemaal mee eens, 1x per week is nog wel te doen. En die nachtkastjes...goed idee. Wat kom je allemaal tegen hè. Bij jou dus heerlijk opgeruimd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach ja, wie heeft er in hemelsnaam 365 kastjes in huis? 52 opruimacties in een jaar tijd is meer dan zat

    BeantwoordenVerwijderen