Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

zondag 1 juli 2012

Boekenlust! Aangeraakt

Mijn volgende boek waar ik heel benieuwd naar ben is:

Aangeraakt van Emma Fasol:

 Met een klap komt Ezra's auto tot stilstand op de rotonde; geschrokken opent ze het portier en vanaf dat moment voltrekt haar leven zich alsof ze in een achtbaan zit: in duizelingwekkende vaart wordt ze meegevoerd. Ademloos. Over een traject dat ze nooit had willen gaan. Blond, mooi en zelfbewust is ze, negenendertig jaar, freelance tekstschrijfster met een succesvolle man en een stoer zoontje. En dan is daar Tijs. Die haar niet ziet als liefdevolle echtgenote of toegewijde moeder, maar als Ezra. Een vrouw die hem aantrekt. En háár terug doet verlangen naar wie ze ooit was: levenslustig, vol verwondering en sensualiteit en genietend van wat het leven haar brengt.

Als de achtbaan zich ratelend in beweging zet, begint een gepassioneerde zoektocht naar authenticiteit, naar zelfbeschikking, naar vrijheid... Bergafwaarts suizend realiseert ze zich dat haar vertrouwde leven voor altijd achter haar ligt.

2 opmerkingen:

  1. Wow, klinkt heel spannend. Is het wat?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha retro vrouw, nou de schrijfstijl pakt me niet...ik weet niet of ik het boek ga uit lezen..
    Groet Caro

    BeantwoordenVerwijderen