Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

maandag 2 juli 2012

Negen

Mijn dochter is vandaag jarig. Negen jaar geleden is ze geboren. 2 weken voordat ik uit gerekend was, is ze gehaald. Ik lag al een paar weken in het ziekenhuis omdat ik zwangerschapsvergiftiging bleek te hebben en het gevaar werd voor ons beiden te groot.
De bevalling werd opgewekt maar ze was nog niet van plan er uit te komen. Om negen uur s'avonds is ze geboren na heel wat knip, trek en duw werk. Ik mocht haar even op de borst houden maar ze werd al snel naar de neonatale afdeling gebracht en aan een infuus gelegd.
Na een week mochten we samen naar huis.....en nu is ze dus al negen! Wat gaat de tijd hard.

Afgelopen zaterdag vierden we haar verjaardag. het was ideaal weer dus iedereen lekker in de tuin. Maar wat is het toch lastig om de inkopen voor te bereiden. Hoeveel mensen zullen er komen...die komen vast niet..die zijn op vakantie...
Maar als goede huisvrouw wil ik ook niet te kort taart, wijn, bier en lekkere hapjes in huis hebben, maar ook niet te veel overhouden want de restjes belanden vaak dan op mijn heupen.
Dus ruim genoeg taart (8 stukken over) en berg toastjes en tapenades over.
Frisdrank had ik niet gekocht want wij drinken meestal alleen sap. Bier en wijn komt wel op als we visite krijgen, evenals de toastjes en de tapenades en stukken kaas eten wij wel als lunch op brood. Eigenlijk dus best goed ingecalculeerd.


 Nu nog vier stukken taart over en die gaan we lekker met zijn viertjes vanavond op eten! En proosten op onze geweldige dochter van negen!

3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je dochter! Gedachten gaan altijd weer terug naar de geboorte hè. Ging niet vanzelf, zeg! Maar nu een grote meid.
    Ik ben ook altijd bang om te kort te komen, en hou dan weer veel over. Geef het dan mee aan de gasten, anders komt het niet goed! Jullie nog lekker nasnoepen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartelijk dank, dames!
    Ja weg geven is dan ook een goede optie! Maar het blijft lastig;-)

    BeantwoordenVerwijderen