Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

woensdag 22 mei 2013

Het ging niet zo goed...

Het ging niet zo goed de laatste tijd met bloggen en bezuinigen. Ik was vooral het zuinig leven ook wel even zat.
Alles op de cent te noteren en overal potjes voor maken.
Maar nu pak ik de draad weer op. Het vakantie geld van man komt binnenkort op de rekening te staan maar we hebben er al een deel van uit gegeven.
We hebben namelijk een nieuwe tent gekocht! Een fijne 6 persoons tent. Wij hadden precies deze tent al voor vier personen maar met de hond (ja die moet mee) werd het toch wel een beetje krap. Zeker als het weer zou tegen vallen.
Maar ja een nieuwe tent is ook niet echt goedkoop meer. Maar op internet vonden we de juiste voor 599,- euro. De oude tent hebben we via M.arktplaats verkocht en kregen er weer 100,- euro voor terug.

Ook hadden we pech met de cv ketel en dat kostte ons ook weer 225,- euro en de auto moest ook weer een beurt en daar ging weer 208,- euro. Op de koop toe kocht ik vandaag nog een paar hoge A.didas sneakers die (in de aanbieding) nu van 84,95,- euro voor 65,- euro te koop waren. Ik wilde ze al heel lang en graat en kon ze echt niet laten staan (oeps).

Dus nu weer pas op de plaats. De camping is alvast voor een deel betaald en als we nu rustig aan doen met het geld redden we het weer prima.

4 opmerkingen: