Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

dinsdag 5 februari 2013

Vraag!!! Hulp gezocht!!!

Ik heb een vraag aan jullie:

Krijgen jullie ook wel eens een mailtje met de vraag of een bepaalde site een stukje mag schrijven op je weblog? En dat je daarvoor in ruil een link van je weblog op hun site mag zetten?
Ik hoor gaag van jullie!!!Alvast bedankt! Caro

9 opmerkingen:

 1. Nee, eigenlijk niet... Wel een keer gehad dat iemand me vroeg of ik een link naar zijn site wilde plaatsen in ruil voor een link naar mijn site op zijn site... (Snap je hem nog?)

  Aangezien ik die site wel meerwaarde vond hebben qua informatie heb ik dat toen wel gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja...ik kan je prima volgen! ;-) het is wel een site dat bij mij past....ik ben er nog niet uit...dank je voor je reactie, Daantje

   Verwijderen
 2. Hee Caro, ik krijg regelmatig dit soort verzoeken, maar zie dit niet direct als spam. Iemand vraagt er dan tenminste netjes en beleefd om. Ik ben vooralnog niet op dit soort verzoeken ingegaan,omdat ik geen reclame wil maken voor producten waar ik zelf niet 100% achter sta...Links ruilen doe ik ook niet... Ik plaats wel links op mijn blog van blogs die ik zelf lees, en dus ook leuk vind.
  Als spam zie ik reacties van mensen die zomaar, zonder vragen, een link meesturen naar een website. Of die onder een reclamenaam willen reageren.
  Het belangrijkste doel van links ruilen is het vergroten van het aantal bezoekers op je site. Ik heb dit natuurlijk helemaal niet nodig... ;-). Of het je ook werkelijk geïntereseerde lezers oplevert, is nog maar de vraag...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Marianne, tja dat is idd de vraag....nog maar een nachtje over slapen!

   Verwijderen
 3. Niet precies op die manier. Wel is mij een paar keer gevraagd of ik ergens reclame voor wil maken (in mijn geval voor een creatieve beurs oid) en dan zou ik vrijkaartjes krijgen. Ik zou wel goed bekijken wat het is en of je er zelf veel mee opschiet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En Maramel, had je de kaartjes ook gekregen?

   Verwijderen
 4. Nee, dat wordt nooit gevraagd, wel of ik een link wil plaatsen naar een website met veel voordelen.

  Soms ook met een stukje er bij. Een paar jaar terug deed ik dat. Alleen als ik er helemaal achter kan staan.
  Veel stukjes die ik schrijf met een link naar iets toe, doe ik gratis.
  Voor het broodrecept vroeg ik toestemming aan Spaarcentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja precies....bedankt voor je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja krijg ik. En doe ik nooit. Het is een prive site en geen commerciele. Ten eerste levert het vrijwel niets op, ten tweede heb ik zelf een hekel aan blogs lezen waar in blogs overduidelijk verwezen wordt naar commerciele bedrijven.

  BeantwoordenVerwijderen