Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

maandag 29 oktober 2012

Wat geef je een kind van negen die

Wat geef je een meisje van negen voor Sinterklaas die niets te vragen heeft?
Hier pieker ik al een tijdje over want dochterlief heeft gewoon geen sinterklaas wensen! (okay wel heel erg consuminderend van haar)
Stoere kleuter zoon daar in tegen kan er wel een stuk of 30 verzinnen, waarvan ik weet dat hij hier ook vast mee zal spelen. Dus dat is niet het probleem.

Wat ik dochterlief ook voorstel van knutselprojecten tot leuke leesboeken of wat dan ook....dan is haar antwoord.....neeeeeeeeeeeeeeh ik denk dat ik daar niets mee doe. Uit vorige jaren weten wij dat dochterlief wensen te over had maar als de "buit" binnen was, ze er echt niets mee deed. Behalve haar fototoestel, dat blijkt een groot succes.

Dus als jullie nog tips hebben dan hoor ik het heel graag...want deze Sinterklaas weet het niet meer!


10 opmerkingen:

 1. Houdt ze van uitstapjes? Dan kan je toegangskaartjes geven voor een uitstapje naar haar favoriete bestemming, met een leuk (rug)tasje of mandje met lekkers om onderweg en ter plekke op te eten. En een heel mooi fotolijstje om een foto die ze daar gaat maken in te kunnen lijsten. Zoiets.
  Lastig hoor. Nou ja nog een paar jaar en dan vraagt ze misschien wel om mascara en nagellak. Kun je daar leuke gedichten bij bedenken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou ze een (wekker)radio leuk vinden?

  Groeten van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, lastig! Haar eigen douchegel of badzout, leren cake of pizza bakken (van jou), leren breien of punniken, speurtocht door je eigen wijk, kledingstukken of schoenen, (foto)boeken of fotocursus, een keertje naar de film??? Misschien iets waarbij je iets met haar onderneemt ipv een fysiek cadeau? Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lastig, is er misschien een kledingstuk of schoenen die ze heel graag wilt maar die je eigenlijk te duur vindt?
  Dat kan een optie zijn.

  Wij geven dit jaar niet zoveel kadotjes Joey krijgt een dsspelletje linsey een sprekend leercomputertje en samen krijgen ze de ah winkelwagen, ik koop er vast nog een pyjama bij ofzo maar meer ook niet.

  Is ze misschien fan van een band onedirection ofzo kaartjes daarvoor is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Abonnement op een tijdschrift, kindercursus in het wijkgebouw/buurthuis, zelfgemaakte bonnen voor een paar uitjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een printer om foto's zelf uit te printen.
  groetjes BrEkster

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey, mooie blog!Wij zijn ook volop aan het consuminderen omdat ik er bewust voor kies thuis te blijven voor onze kindjes. Voor de verjaardag van mijn metekindje heb ik een grote mand gemaakt met allerlei spullen om zelf cupcakes te maken. Ze was er enorm blij mee!! Binnenkort vind je ook mijn sinterklaas- en kerstcadeautjes op mijn blog ...
  Foto's van de mand vind je hier:
  http://scalientje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen