Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

dinsdag 23 oktober 2012

En hoe hebben we het gehad?

Wij zijn weer thuis na een heel fijn gratis gewonnen weekendje weg naar Beekbergen!
En wat is Gelderland toch prachtig! Al die mooie herfst kleuren in het bos van oranje, rood, bruin en groen. Ik zou in deze omgeving best een huisje willen kopen, al is het alleen maar voor de bosrijke omgeving. Hier in Noord Holland is het ook prima, hoor. Dichtbij de kust zitten wij ook niet gek maar als wij Amersfoort voorbij rijden richting Beekbergen krijgen we meteen een vakantie gevoel.


Nou hielp het prachtige warme weer ook wel heel goed mee. Liepen wij donderdag nog met dikke winterjassen konden wij op vrijdagavond nog lang buiten zitten in een vestje!

De kinderen vermaakte zich ook heerlijk. Veel met ze gezwommen en veel met de hond in het bos gewandeld. Helaas werd stoere kleuterzoon zondag avond ziek, vreselijk last van zijn buikje maar afgezien daarvan was het met elkaar ook super gezellig.


En nu zijn wij met zijn allen nog lekker een klein weekje thuis. Als thuisblijf moeder, gezinscoach, werkloze (?) familie manager.. vind ik het altijd heel gezellig als iedereen thuis is! Ik hou van de reuring om mij heen. Maar net zo hard geniet ik er weer van als wij in het gewone ritme zitten dat iedereen weer naar school is. En ik de dingen op mijn manier en tijd kan doen.

Nog een fijne vakantie voor diegene die nog herfstvakantie hebben!

1 opmerking:

  1. Fijn dat jullie het leuk gehad hebben, en het weer is inderdaad heerlijk hè?! Wij hebben nu herfstvakantie en zijn blij met deze mooie dagen, die hebben we in de pocket, eind van de week schijnt het winters weer te worden. Ach, heeft ook z'n charmes. :-)

    BeantwoordenVerwijderen