Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

zaterdag 8 september 2012

KlerenzooiTja, het is echt een klerenzooi in de kledingkast van stoere kleuterzoon. Hij heeft zoveel kleren! Ik denk dat hij meer kleren heeft dan Imelda  Marcos schoenen had.

En niet dat ik het koop, hoor! Stoere kleuterzoon heeft een hele lieve buuf met twee oudere zoontjes. Verder heeft stoere kleuterzoon een nicht (van mij) met een iets ouder neefje. Maar ik weet gewoonweg niet waar ik alles moet laten.

Dus…..ik heb alles uit zijn kast gegooid  inclusief twee tassen die ik nog steeds niet had uitgepakt en heb alles in mooie stapeltjes gevouwen. Kleding die te klein was gaat weer naar een volgende kleuter, alles wat te groot is gaat netjes onder in de kast, alles wat leuk mooi en hip is gaat op de bovenste planken en de rest gaat ook door naar een volgend jongetje!

Heerlijk alles is weer netjes en iedereen is weer tevreden. Vooral stoere kleuterzoon! Die geniet van al zijn “nieuwe” kleren!2 opmerkingen:

  1. Ik krijg ook veel toegestopt en zoek het uit op wat me bevalt en wat past en verkoop de rest op MP! Ik kleed mijn kind best voordelig met krijgertjes en mp. Gaat prima (zolang ie niet pubert natuurlijk :) Tot die tijd doe ik het ervoor!
    Kleed mezelf ook veel met tweedehands, mijn kind is geen 'leidend voorwerp' hierin. Als ie pubert en merkkleding wil, kan ie ervoor gaan werken. Ben ik zo klaar mee :)
    Nog even een paar jaartjes genieten (is nu 8)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker gevoel toch als zo'n kast weer helemaal netjes is. Ik kreeg vroeger veel van mijn vriendin qua kleding voor mijn zoon.

    BeantwoordenVerwijderen