Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

vrijdag 17 augustus 2012

Zomer en pannenkoeken

Sinds jaren zijn we weer eens op vakantie in Nederland. En wat treffen we het met het mooie weer! Wij zijn nu 1 week in Arnhem en we hebben wel geteld 2 regenbuien gehad. In de avond en 1 in de nacht. Ik ben zo op vakantie dat ik niet zo goed meer aan het consuminderen ben. Ik ben totaal het overzicht kwijt. Ik word er wel een beetje zenuwachtig van maar volgens manlief is het goed want dat betekent dat ik ├ęcht vakantie aan het vieren ben.

Toch net snel (want blijkaar hebben we gratis wifi) mijn bankrekeningen gecheckt en de schade valt mee.
Maar na een week toch al mijn budget overschreden. De kinderen genieten volop van ijsjes (die ik uiteraard wel bij de Lidl in Arnhem koop en die hier in de vriezer gooi) maar ze weten het al...na de vakantie gaan we weer flink consuminderen!
Ook willen de kinderen graag naar een Pannenkoekenhuis, maar 7,50 euro voor een pannenkoek leg ik echt niet neer! Dus vanavond bak ik ze lekker zelf! Voor de kinderen met poedersuiker of hagelslag en voor manlief en ik een lekkere met kaas en ui!
Dan eten we ze lekker op het picknickkleed op het gras en we gaan daarna een potje Uno spelen! Ik zie het wel zitten!

Nog lekker een week genieten en dan weer heerlijk naar huis! Want dat is ook altijd weer fijn!

1 opmerking: