Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

donderdag 14 juni 2012

Vegetarische varkensoren

Zoals ik al eerder schreef in mijn blog hebben we sinds kort een hond. Om precies te zijn nu een week! Vroeger als kind heb ik een tijdje op een boerderij gewoond waar de honden altijd over het erf scharrelde (net zoals de kippen) en hoefden dus ook praktisch geen zindelijkheids training of leren aan de riem te lopen. In dat opzicht moest ik dat ook wel leren maar Skye loopt al redelijk goed mee aan de riem en heeft nog niet binnen gepoept. Wel eens een klein plasje maar over het algemeen hoor jij mij niet mopperen.
Voer haal ik bij mijn buren die labradors fokken en goed voer leveren. Maar nu had Skye nog al kauw behoeften. Iedere stok, takje of lief bloeiend viooltje belandde tussen zijn kaken.

Samen met dochterlief op de fiets gestapt naar de dierenwinkel om een kauwbot voor onze Friese Stabij te halen.
Er ging werkelijk een wereld voor mij open wat er allemaal voor 'lekkers' voor de hond te koop is. Tussen allerlei bullenpezen, varkenssnuiten en pensstaafjes ontdekte ik ook de gedroogde varkens oren. ook nog begrijpelijk. Maar toen riep mijn dochterlief, kijk mam, ze hebben ook vegetarisch varkensoren!!!
Ik stond versteld! Niet dat je van mij niet je hond vegetarisch moet voeren....prima...moet iedereen zelf weten. Maar dat je de vegetarische varianten dan ook in de vorm maakt van échte varkensoren...dat wel!
Als of de hond kan zien...oh ja het is wel vegetarisch maar het ziet er tenminste wel uit als echte varkensoren....


3 opmerkingen: