Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

woensdag 23 mei 2012

Veel plezier van het grof vuil!


Ruim drie jaar geleden vond manlief deze barbecue bij het grofvuil. Gloed nieuw! Wie gooit nou zoiets zomaar weg...nou ja dat maakt ook eigenlijk niets uit...wij hebben er al ruim drie jaar veel barbecue plezier van!

Wij houden veel van buiten eten en als het even kan gaat onze gratis verwarmer lekker aan.
Gemarineerd vlees of barbecue pakketten doen wij niet aan. Lekker zelf kipfilet een nachtje marineren en hup op een sat├ęprikker met paprika, ui en ananas. Ook geen kant en klaar sauzen maar gewoon een flinke teen knoflook, yoghurt, citroensap en een beetje herbamare. Of een zelf gemaakte mosterd honing saus,jummie!

En als wij klaar met eten zijn gaat de fluitketel er op en drinken wij na de afwas een lekker gratis gestookt kopje thee! In onze fijne tuin...een beter restaurant kun je toch niet vinden:-)


1 opmerking:

  1. De boodschappen die ik doe, zijn maar voor 5 dagen. Omdat ik afgelopen maand echt mijn boekje te buiten ben gegaan aan de boodschappen, ga ik het komende tijd makkelijk redden.
    Daarbij zitten dus geen dingen als chips en koekjes (of heel erg weinig).
    Vriendlief doet in het weekend de boodschappen en daardoor ligt dat er meestal genoeg.

    Maar soms is het zeker een uitdaging en dat was ook een beetje de bedoeling. Ik wil mezelf aanleren meer en meer zelf te doen en geen dure alternatieven aan te schaffen.

    BeantwoordenVerwijderen