Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

maandag 26 maart 2012

Consuminderen

Na mijn dappere besluit om voorlopig huisvrouw te zijn en daar van te genieten zag ik vele leuke in interessante blogs. Vooral de blogs over consuminderen sprak mij erg aan. 

Veel tips meteen opgeslagen en veel die ik eigenlijk al hanteerde. Zoals spullen kopen en verkopen op Marktplaats, spullen zoeken bij de Kringloopwinkels, ook niet te veel...(valkuil) en water opvangen in een regenton. Maar nu wij bijna de helft van ons inkomen gaan missen moet ik wel op een creatieve manier te werk gaan. 

Vanochtend boodschappen gedaan voor 4 dagen en ik was al 62 euro kwijt!!! Dit gaat niet goed. Hier moet ik wat mee. Om mijzelf wakker te houden ga ik mijn ervaringen opschrijven in dit weblog. Misschien dat iemand anders er ooit nog iets aan heeft.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Jipperdepip, ik zag dat je gezellig bij mij komt meelezen :-) Je hebt een moedig besluit genomen maar met een flinke dosis positiviteit gaat het je vast lukken. Ik ga je volgen en wens jullie heel veel suc6!! groetjes JutVrouw

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Jutvrouw! Wat leuk al meteen een reactie! Thx! Groetjes jipperdepip.

    BeantwoordenVerwijderen