Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

donderdag 25 april 2013

Uitdelen!


Stoere (kleuter) zoon trakteerde vandaag. Wij als papa en mama mochten erbij zijn. En wat maken ze er op school een feest van.
Stoere zoon zit met zijn tafeltje voor de klas en krijgt zijn muts aangemeten. Juf zet een treintje neer op zijn tafeltje waar zes kaarsjes op staan.


Als iedereen in de kring zit gaat de verjaardag beginnen. Zoon mag de zon (een grote ronde kaars) in het midden van de kring zetten. Er komt een groot touw om heen. Dit touw staat voor een jaar. Elk jaar mag stoere zoon (dus 6 keer) om het touw lopen. En ieder jaar mag hij iets vertellen wat er gebeurde op welke leeftijd.


Daarna wordt er uitbundig gezongen in de klas. Zelfs de jarige mag zingen hoe oud hij is geworden. Dit vind stoere zoon best wel een heeeeeel klein beetje moeilijk…zo in de spotlight staan vind hij niet gemakkelijk.
Daarna mag hij iedereen in slaap toveren en deelt hij samen met twee vriendjes de traktaties uit.
Daarna tovert hij iedereen wakker en gaan alle kindjes lekker hun traktatie op eten. Dat er 34 stuiterballen door de klas vlogen op het laatst was waarschijnlijk wel wat druk voor de juf maar die had de kleuters weer snel onder controle. Wat was het weer een super gezellige verjaardag op school!

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je grote jongen en maak er nog een waar feest van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Wat maken ze er iets leuks van!
  Van harte gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, gefeliciteerd!! Bij Rob in de klas was laatst een tractatie met fluitjes. Jaaa, dat was fijn hoor, pffff. Toen school uit ging was het één groot fluitfestijn, iedereen werd echt helemaal gek. De mama die het bedacht had krabde zich toch nog maar eens achter de oren, haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat doen ze dat leuk op school!

  Enne.. gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen