Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

vrijdag 8 februari 2013

Griep griep en nog meer griep

Ik word er gek van! Vanaf kerst lopen wij al met zijn viertjes (eigenlijk drietjes) te rommelen. Hoesten, koorts, misselijk en nu dan ook heeft stoere kleuterzoon een buikvirus.
Sinds gistermiddag is het mis. Tegen etenstijd begon hij met dat hij zo een last had van zijn buikje. Maar dat is wel vaker rond etenstijd want stoere kleuterzoon houdt niet van warm eten. Dan neem je maar een banaan zei ik.

Vijf minuten later lag de banaan in het emmertje met veel spuug er bij. Aangezien hij ook vreselijk verkouden is en helemaal vol zat kwam er ook een hoop gesnotter bij los.
Manlief moest weg en ik zat samen met zoonlief op de bank. Dochterlief bedacht dat ze bang was alleen boven (archhhhhhhhhhhhhh) en kwam er ook bij zitten.

Zoontje viel in slaap maar werd later spugend wakker. Alles onder en ik schrok er van want hij was niet aanspreekbaar. Hoge koorts en ijlen.

Manlief besloot later in het bed van zoontje te gaan liggen want hij moet vandaag gewoon naar zijn werk en ik nam kleuterzoon in bed. Nou dat heb ik geweten. De arme schat moest om het half uur overgeven. Tot vier uur. Toen vielen we uitgeput in slaap.

De hond besloot te gaan piepen beneden en dat betekent dat hij moet poepen....dus om half vijf buiten een rondje met hem gelopen en hem weer in de bench gebonjourd.
Zeven uur ging de wekker voor manlief en dochterlief moest om acht uur naar school. Zij kon gelukkig met de buren mee dus ik zit hier nou al de hele ochtend met een ziek vogeltje. Al weer twee keer gespuugd.

Ik ben kapot....maar nu blijkt dat de cv ketel moet worden gevuld....en de hele zolder en stookhok staat vol troep....hopen maar dat manlief snel thuis komt...


3 opmerkingen:

  1. Hè wat vervelend, die buikgriep!! Wij hebben hier de gewone griep in huis gehaald, zoon ligt al vanaf zaterdag met hoge koorts in bed of op de bank, snotterig en hoesterig, pijn in zijn spieren enz. Arme kind heeft het afscheid van een juf gemist en as we speak vieren ze carnaval op school en ligt hij hier op de bank. Zielig!!! Beterschap voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Josine, het houdt bij jullie ook niet op! Arme knul! Sterkte ook voor jullie!

      Verwijderen