Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

donderdag 14 februari 2013

Aan de deur wordt niet gekocht?

Ik heb één duidelijke regel! Aan de deur wordt niet gekocht...(behalve kinderpostzegels)....dus toen er gister middag op de voordeur werd geklopt en ik open deed en tegen een meneer met een naambordje en een jas van een Energieleverancier stond, zei ik uiterst vriendelijk , Nee dank u.

Maar het ondenkbare gebeurde....voor ik het wist stond ik samen met die meneer in de gang mijn nota door te nemen en voor ik het door had zat die man met mij op de bank??????!!!!!

En ik ben overgestapt.....

(Nu komt het doordat mijn vriendin van een huis verderop al bij dit bedrijf zat en wij in november onze nota's naast elkaar hadden gelegd en vergelijkt. Het scheelde niet veel maar aangezien zij met zijn vijven zijn en wij met zijn vieren leek het mij toch wel interessant en misschien toch voordeliger om eens over te stappen. Ik belde met haar terwijl meneer de verkoper op de bank zat en vriendin was nogmaals erg tevreden over dit bedrijf.
Ik hing op en zei tegen die man, zij zegt NIET DOEN...ga weg zei de man stom verbaast, ik geloof er niks van want ik heb haar net nog gesproken.....geintje zei ik...)

Maar manlief checkte nog even op internet de reviews van dit bedrijf en tja...overal voor en tegens...

Dus we gaan het zien....wachten op de eerste afrekening en opzeggen kan altijd, maar wie weet valt het reuze mee en levert het nog wat op.

Overkomt jullie dit wel eens? Het is mij ècht nog nooit gebeurd.....


4 opmerkingen:

 1. Bij mijnmschuldhulpmaatje wordt ook regelmatig aangebeld. Ze is nu helemaal om en alleen nog na raadplegen van de vergelijkingssites van Consuwizer.
  Op mijn verzoek heeft ze eerst nog gebeld met deze leverancier, maar het was toch duurder dan via overstappen Consuwijzer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naar welke leverancier ben je overgestapt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opzeggen kan altijd na de contractsperiode anders komt er nog een boete overheen. Waarom niet vergelijken op sites etc vindt ik in paar muisklikken de goedkoopste,groenste en energie koop ik niet aan de deur :)

  BeantwoordenVerwijderen