Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

donderdag 10 januari 2013

Weg met die zooi!

Wij hebben zoveel rotzooi in ons huis!
En denk nou niet, dat hebben wij ook...onmogelijk! Ik woon nu bijna twintig jaar met manlief maar het is verschrikkelijk! Hij is net een Prieel-vogeltje. Ik ben best duurzaam en gooi niet zomaar iets weg maar het kan ook echt een probleem worden.

Alles wordt verzameld, net als een Prieel-vogeltje bouwde manlief een huisje voor ons van allerlei afval materialen. En eerlijk is eerlijk....het is echt knap van manlief wat hij allemaal maakt.

Maar nu loopt het de spuigaten uit! Mensen die bij ons op zolder komen vallen haast flauw, of in ieder geval valt hun mond bijna op hun tenen bij het aanzien van de boven verdieping.
Alles staat vol. Er is geen plekje leeg. Als ik de was moet doen (staat helaas ook op zolder) moet manlief eerst twintig minuten opruimen zodat ik bij de wasmachine kan. Laat staan de droger....staat ie er eigenlijk nog wel?
Goed, ik moet toegeven dat manlief de zolder aan het herorganiseren is maar het duurt zo laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang. Ik ben het zoooooooooooooooo zat!

Dus ik ben weer aan het declutteren gegaan. Op de begane grond, de schuur en op de eerste verdieping wel is waar, maar er zijn plekke nu in ons huis waar niets staat! Helemaal niets!!! Heerlijk!!!

Maar nu staat de auto vol. Heel vol. Want morgen ga ik al deze spullen naar de Kringloop brengen! Samen met manlief, ook al weet hij dat nog niet! Weg met die zooi!!!

7 opmerkingen:

 1. Oh zo herkenbaar. Soms word ik ook echt gek van die zooi. Zolder staat ook vol met voornamelijk zooi van manlief. Die heeft nog allemaal schoolboeken, verzamelingen e.d. in verhuisdozen zitten en kan het niet wegdoen. Dat snap ik dan weer niet, als je het al 2,5 jaar (sinds de verhuizing)niet hebt gezien en gemist kunnen die dozen toch net zo goed allemaal weg?! Ach, zolang hij het bij de zolder houdt, probeer ik niet te veel te klagen. Ik probeer nu maar blij te zijn met elk item wat het huis verlaat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat de een ziet als troep, is voor een ander een emotionele herinnering. Ik begrijp wel dat die worden bewaard.

  Marianne
  Blog Consuminderen met Marianne)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is eind april een garageverkoop. Dat geeft me een datum om de opruiming van onze zolder achter de rug te hebben. Vooral het speelgoed van onze meisjes is niet te overzien. Ze zijn gek van Playmobil. Ik speel met het idee om hen met de opbrengt van de verkoop playmobil te laten kopen. Dat zal hen over de schreef trekken bij twijfelgevallen (hoop ik). Tussendoor passeer ik regelmatig de Kringwinkel als het hoekje in de kelder vol staat ;-)

  Heel herkenbaar dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, die foto, heerlijk! Ik hou van opruimen. Zeker als het zooi van mijn man is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik herken je opgeluchte gevoel! Wij hadden na de verhuizing hier op zolder de rotzooi van ons oude dakpuntje, het tuinhuisje en de garage staan, plus nog wat meubels die we hadden vervangen. Gek werd ik ervan. Kostte me -op het gemakje- dik twee jaar om alles weg te krijgen, maar ik geniet daar werkelijk elke dag van.

  Heel veel succes ermee, lekker dat je het eerste begin hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meneer M. En ik hebben zaterdag onze kelder opgeruimd, wat een heerlijke ellende! We kunnen er weer lopen! Veel succes en hopelijk is het op jouw zolder niet zo stoffig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helaas, voor troep in mijn huis, ben alleen ik verantwoordelijk.

  BeantwoordenVerwijderen