Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

donderdag 24 januari 2013

Hellup ik stik!!!

Oh jongens wat een ellende.


Al een paar dagen loop ik te hoesten en te proesten. Hierdoor ook zeer slecht geslapen en door al het hoesten doet alles zeer! Onder in mijn rug, mijn buikspieren en spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had.

Vanochtend maar naar de huisarts gegaan en zij schreef mij direct codeïne voor!Mocht ik ook nog koorts krijgen moet ik meteen terug komen....nou volgens mij zal dat wel meevallen. (hoop ik).

Heerlijk die codeïne  Ik heb nu bijna al twee uur zo wat niet gehoest. Jeetje wat een verlossing! Maar mijn stem is weg en de jongste vind dat maar gek en jammer want hij is zo verkouden dat zijn oren dicht zitten dus nu verstaat hij mama al helemaal niet meer.

Het zou zo lekker zijn als ik vannacht eens rustig zou kunnen slapen!


8 opmerkingen:

 1. Oh wat is dat toch vervelend, ik hoop dat je snel opknapt. Ik heb zo een bewondering voor vrouwen die gewoon doorgaan terwijl ze ziek zijn.

  Wat bedoel je met een kunst en cultuur idealist?
  beterschap en lieve groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'k Denk dat je goed hebt geslapen ;) op die codeïne,
  beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel! Ik heb idd beter geslapen door de codeine;-) maar nu heb ik rauwe keel en toch koorts er bij...nou ja mijzelf maar even goed rust geven (zover dat kan met twee kleine kinderen;-0) Maar gelukkig heb ik een hele lieve buuf die mijn oudste nu mee naar school neemt! Leve de sociale buurt waarin ik woon!!!

  BeantwoordenVerwijderen