Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geĆÆnteresseerd in het leven! Groet caro

maandag 17 december 2012

Zorgtoeslag, hypotheek en zorgverzekering

Laatst las ik op een blog van een mede blogger dat haar zorgkosten toeslag lager werden in 2013 terwijl het inkomen minder werd.

Nou vandaag kreeg ik ook zo een brief van de belasting.
Kreeg ik dit jaar nog 50 euro per maand zorgtoeslag....en nu ik geen inkomen meer heb sinds oktober, wordt mijn zorgtoeslag in 2013 maar 32 euro???? Snapt iemand deze logica?

Ik laat het maar even zo en kijk wat er verder gebeurd.

Vandaag ook maar weer met de bank gebeld...op 1 maart dit jaar hebben wij ons beleggings hypotheek omgezet, maar de  overlijdens risico verzekering bleef doorlopen ?! Hier in april al over gebeld en een brief overgestuurd maar in november werd er weer een prachtig bedrag van onze rekening gehaald.

Na een kwartier in de wacht gestaan te hebben zei de mevrouw van de bank dat ik nogmaals een brief moest sturen voor het beĆ«indigen van onze overlijdens risico verzekering.....lekker irritant...maar goed de brief ligt voor me nu nog een enveloppe zoeken en in de bus!

Verder wilde ik mijn zorgverzekering in 1 keer betalen, dat scheelt ons 3% van het totale bedrag. Maar omdat wij in een collectief zitten van U.nited C.onsumers kan dit niet....???...

Ik ga nu lekker mijn frustraties weg lopen met de hond!

4 opmerkingen:

 1. Aaah, wat vreselijk irritant als je op die manier van je centen afraakt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt niet overstappen met je zorgverzekering? Als je lid bent van vereniging eigen huis krijd je al korting op de zorgverzekering en ook nog eens korting wanneer je min 1 keer betaald. Ik weet niet welke verzekeraar je nu hebt. Misschien toch maar eens vergelijken?

  Die verzekering, wist je dat echt niet? Hmm... Tja, wat zal ik er van zeggen. Het is een gedoe. Maar het werkt wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uitgerekend dat ik door de collectiviteits korting toch ruim minder kwijt ben...laat het dus zo! Wat betreft de verzekering.....ik had deze toch duidelijk opgezegd zoel telefonisch als per brief.....dus ja wist je dat niet....nee dat wist ik niet. Ik ging ervan uit dat het geregeld was omdat ik het geregeld had! Nou ja kijken of ze het nu eel goed in orde maken.
  Bedankt voor de tip van eigenaren.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niets helpt zo goed als bewegen in de buitenlucht tegen frustraties!

  BeantwoordenVerwijderen