Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

vrijdag 12 oktober 2012

Ben je nog steeds niet lekker?

Schreef ik op 5 oktober dat ik zo een last had van mijn darmstelsel...nou het is nog steeds niet over. Toen een goede vriendin verbaast reageerde dat het nu wel erg lang duurde besloot ik toch maar even mijn huisarts te bellen. Ik moest vandaag meteen langs komen!
Ze denkt dat ik misschien een parasiet in mijn darmen heb....of toch de salmonella?

In ieder geval kreeg ik drie buisjes mee en mag ik vanaf maandag mijn ontlasting drie dagen lang bij het ziekenhuis langs brengen! Een kweekje dus. Ik hoop dat er snel iets uitkomt want ik voel mij met de dag slapper en beroerder.....en volgende week is manlief jarig en gaan we ook nog een weekendje weg.


7 opmerkingen:

  1. Klinkt heel vervelend allemaal!! Sterkte en beterschap! Groetjes, Josine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beterschap! Hoop dat je snel opknapt! En succes met de buisjes vullen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Uiteraard allereerst beterschap. Ik herken je verhaal helemaal. Omdat ik zelf darmpatient ben had ik contact opgenomen met de huisarts. Dit dacht dat ik ook last had van salmonella (dat duurt langer bij een darmpatient dan "standaard") Hij adviseerde mij om Aquarius te drinken. Dat sportdrankje! Geloofde het niet, maar toch geprobeerd.. En het werkte! Na 2 dagen weer helemaal hersteld. Misschien een handige tip!

    BeantwoordenVerwijderen