Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

donderdag 13 september 2012

Marktplaats, dochter en hoogslaper

Vandaag weer een hoop dingen op Marktplaats gezet. Oude dingen zoals een bontjas uit een familie erfenis, een houten speelkeukentje en allerlei andere spulletjes die al eerder op MP stonden maar totaal niet naar om gekeken werd en nieuwe dingen zoals de hoogslaper van mijn dochter.


Mijn lieve schat wilde heel graag voor haar negende verjaardag een hoogslaper met zo een lekker groot bureau er onder. Maar ze heeft zich er flink op verkeken. Sinds ze deze heeft slaapt ze slecht...en ik snap wel waarom! Het bed is perfect alleen niet als je in je kamertje een verlaagd plafond hebt.

Ze gooide wel eens een balletje op, zo van mam, tot hoe oud moet ik in dit bed blijven slapen?
Ik grapte dan dat ze in ieder geval tot haar 18e geen nieuw bed zo krijgen. Maar vandaag was ik het zo zat dat ze zo slecht sliep en heb het bed uit elkaar gehaald en op MP gezet. Direct naar de Kringloop gereden en een super lekker 1 persoons bed voor haar gekocht. Een houten ledikant-achtig bed met een super heerlijke lattenbodem. Iets meer dan ik wilde betalen want het bed kostte toch 25 euro.

Na een middag flink zweten was haar kamertje weer klaar. Uit school vandaan vroeg ik haar of ze toch niet graag een ander bed wilde. Ja mam eigelijk wel, heel graag zelfs. Ik zei, nou kijk maar eens op je kamertje!
En de glimlach die ik toen van haar kreeg was me wel 1000 euro waard.

Nu kijken wat de hoogslaper oplevert....ik heb hem gekocht via MP voor 35 euro en als hij verkocht is gaan mijn dochter en ik op zoek naar een nieuw bureautje!5 opmerkingen:

 1. Op zich toch echt een goede deal gemaakt. Dat is dan fijn aan marktplaats iemand anders is er weer blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met een beetje geluk kun je 'm misschien ook weer voor dezelfde prijs verkopen.
  Blije slapende kindertjes zijn toch wel belangrijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hadden ook zo'n soort hoogslaper van marktplaats, maar waar ik me op had verkeken, is dat zo'n ding weliswaar ruimte wint, maar ook enorm groot en dus aanwezig is. Fijn voor je dochter dat ze een ander bed krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve moeder ben je dat je gelijk de boel voor haar in orde hebt gemaakt. Vind het echt helemaal te gek.

  BeantwoordenVerwijderen