Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

dinsdag 7 augustus 2012

Maar eerst de klussen afwerken....

Vrijdag gaan we lekker op vakantie. Ik heb er zin in en wij zijn er allemaal aan toe. Zeker de kinderen die zich met de dag meer gaan vervelen. Alle vriendjes zijn op vakantie en alle spelletjes zijn hier al vaak gespeeld. Het weer zit ook niet mee. Om de zoveel uur gaat er hier een stortbui over. Nou verwacht ik dat wij op vakantie niet veel ander weer zullen hebben aangezien wij in Nederland blijven dit jaar.

Maar goed, manlief heeft zich deze vakantie als een ware Bob de Bouwer ontpopt. De nieuwe schutting staat, halleluja! Wat hebben we opeens een licht in de tuin. De meters hoge coniferen waar ik mij al tien jaar aan ergerde waren in een halve dag eruit! Als wij op vakantie zijn gaat de buurman onze voordeur vervangen, wat heel nodig is want dochterlief is al door het glas gegaan en hij is zo lek als een mandje.
En ook niet echt veilig tegen inbrekers. Eén harde trap tegen de voordeur en hij ligt er uit.

Maar goed, gisteravond tot laat de nieuwe vlonder staan olieen en als het goed is gaat hij vandaag op de plek van de oude vlonder (die er overigens nog wel moet worden uitgesloopt). Dat het zoveel tijd kost komt omdat manlief gratis hard houten planken op de kop heeft getikt en die wel op maat moesten gemaakt, geschuurd en geolied worden. Maar het kost mij liever tijd dan geld.

Vandaag alvast een paar wassen draaien met kleding en handdoeken die mee moeten op vakantie en over drie nachten eindelijk echt gezinstijd!

1 opmerking:

  1. Fijn als je man zo handig is! En inderdaad fijn om de klussen weg te werken, dan ga je toch rustiger van huis.

    BeantwoordenVerwijderen