Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

zondag 15 juli 2012

Vakantieveiling

Kennen jullie de site vakantieveiling.nl? Op deze site worden allerlei uitjes, etentjes, vakanties, cursussen en workshops geveild. Het is vrij simpel. Maak een account aan en biedt op een item wat jij leuk vindt. Heel af en toe doe ik hier aan mee, maar meestal niet. Ik neem altijd een bepaald bedrag in mijn gedachten wat ik uit wil geven en ga hier absoluut niet boven. De biedingen beginnen bijna altijd met 1 euro.

Nu werden er kaartjes geveild voor Dierenpark Ouwenhand. En aangezien wij dit jaar in Arnhem op vakantie gaan en Rhenen niet hier ver vandaan is en bovendien een dierentuin is waar de hond mee kan (helaas tegen 3.50 betaling) besloot ik mee te doen. En ja hoor! Ik had vrijwel snel 2 kaartjes voor 22 euro inclusief 4 euro veilingkosten. Deze twee kaartjes zijn geldig voor twee personen dus nu wilde ik er nog twee "winnen" zodat de kids ook goedkoop mee kunnen. Maar hoe ik de veiling ook in de gaten hield....de kaartjes gingen bijna niet goedkoper weg dan 28 euro (+ dat je nog 4 euro voor de veiling moet rekenen). Dan zijn twee kinderkaartjes voor de Zoo net zo duur. Maar na drie dagen af en toe de veiling in de gaten houden is het me weer gelukt! Weer 2 kaartjes! Voor 19 euro! Dus wij gaan van de zomer lekker een dagje naar de dierentuin.

Ook veilt de site dus weekendjes weg e.d. Omdat wij pas over drie weken op vakantie gaan besloot ik te bieden voor een weekendje op een bungalowpark. Eigenlijk verwachtte ik er niet veel van maar aankomend weekend gaan we dan toch echt! Ik won de veiling voor 23 euro! Drie nachten in een luxe comfort stacaravan met waterpark!

Maar ja alles bij elkaar opgeteld kom ik toch wel om 170 euro voor drie nachten. Want je moet schoonmaakkosten betalen, verplicht beddengoed afnemen, belasting voor de nacht (?) hond 7 euro per nacht en tien euro extra schoonmaakkosten omdat doggie mee is....

Maar we hebben er zin in! En gaan er van genieten!


4 opmerkingen:

 1. Jammer is dat dan he, die extra kosten. En lang niet altijd reëel. Ik neem altijd graag mijn eigen bedlinnen mee, maar dan nog moet je beddengoed lenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mij een reden om niet mee te doen aan dit soort dingen. OOk centerparcs valt daarom af, vanwege de extra kosten voor alles op zo'n park. En gratis kakkerlakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor, mij bekent. Wij kijken er ook voor hotel-overnachtingen. Vorig jaar 3 dagen Kijkduin, goed hotel, 2 minuten van het strand, 2x ontbijt, 1x diner,voor 62,00. Ook voor na onze vakantie in Begïe gaan we weer veilen voor een paar dagen Hotel.
  Leuk voor jullie, maar, je komt dan inderdaad nog wel op een aardig bedragje uit. Maar, als je de korting uitrekend?!
  Fijne dagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet gek! Nee en idd als ik de korting bereken dan hebben we bijna 200 euro voordeel! Ben benieuwd vrijdag....de recensies op zoover zijn niet zo best, maar daar zijn we het wel vaker niet mee eens;-)
  Jij ook hele fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen