Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

dinsdag 24 juli 2012

En hoe was het?!

Naar aanleiding van mijn eerdere blogje over vakantieveiling.nl, hier een update.
Ik bood dus mee op een comforthome stacaravan voor 6 personen in Biddinghuizen. Ik bood 23 euro en won de veiling! Ik schrok er eigenlijk een beetje van, niet verwacht dat ik zou winnen.
Er kwamen nog 4 euro reserveringskosten voor de veiling bij en daarnaast moest ik verplicht beddengoed afnemen, schoonmaak kosten betalen, nachtbelasting per persoon en 7 euro per nacht voor de hond.....
Okay al met al een totaal bedrag van 145 euro. Na dit voldaan te hebben ben ik eens reviews gaan lezen op Zoover.
Ik werd er compleet niet goed van!
Er was bijna geen positieve reactie bij, en was die er wel dan was die wel heeeeeeeeeeeeel erg positief.
Beetje met lood in onze schoenen reden wij vrijdagmiddag richting de Flevopolder. Dat was al een avontuur want Skye (hond/pup) spuugde twee keer alles onder en ten slotte nog een dikke plas toe op de achterbank.

Toen wij aankwamen zag het park er eigenlijk best leuk uit. Het inchecken en lakens halen liep voorspoedig en toen wij bij ons luxe comforthome kwamen zag het er keurig uit. (Okay, het was toch wel een klein beetje stoffig maar een kniesoor die daar oplet).

Wij stonden helemaal achter op het park en het was echt een kwartier lopen naar het zwembad en de winkel. Maar wij zaten lekker rustig en keken uit op de dijk. Skye kon er heerlijk rond rennen en de kids vermaakte zich prima met een bak water en water pistooltjes. Er waren hier bijna geen speeltuintjes maar mijn kids zijn zeer inventief en kunnen zich met weinig goed vermaken.
Als we de dijk overstaken zaten we aan het Veluwemeer. Met praktisch een prive strandje!

Kortom, drie dagen heerlijk genoten want het zonnetje liet ons ook niet in de steek. Een goed begin van de zomervakantie!


2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat jullie het zo naar de zin hebben en dat het allemaal erg meevalt. Geniet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een prima vakantie!
    Soms kunnen mensen over de gekste dingen vallen: een te hard of zacht bed, dat ze ver moeten lopen om bij de receptie te komen, of dat het TE rustig is. Ik kijk ook altijd wel naar de recensies maar neem het altijd maar met een korreltje zout.

    BeantwoordenVerwijderen