Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er een kijkje komt nemen! Ik ben Caro, vrouw 41 jaar, jong van geest en mateloos geïnteresseerd in het leven! Groet caro

woensdag 20 juni 2012

Boekenlust! Prooi

Momenteel zit ik echt in een lees fase. Ik verslind het ene boek na het andere. Waarschijnlijk omdat er momenteel echt niets op televisie is....blijkbaar kost televisie kijken mij meer dan ik door heb! Ook maar eens opletten dus. Ik heb in mijn weblog ook een boekenlijst, maar ik ga vanaf nu het boek wat ik op het moment lees, wat meer aandacht geven:-)

Momenteel lees ik het boek Prooi geschreven door Elisabeth Mollema;
Hier een kleine impressie:

Ze weet niet waar ze is... Ze weet niet wie ze zijn... Ze weet niet dat het al bijna te laat is.... Angela Altman is een alleenstaande moeder met twee kinderen. Na een nare scheiding probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen. Als zij op een dag met haar hond een strandwandeling maakt, ontmoet ze een leuk stel met wie het meteen klikt. De vriendschap met Eric en Martha wordt steeds intenser, en de drie zien elkaar steeds vaker. Langzamerhand nemen haar nieuwe vrienden haar leven echter over. Maar als Angela dat doorkrijgt lijkt het te laat..

Het boek leest heerlijk weg, maar ja op woensdagmiddag lezen met allerlei spelende kinderen en en nieuwe pup in de tuin kom ik er nu niet aan toe....vanavond maar weer lekker verder lezen als ze op bed liggen.

2 opmerkingen: