En wat eten wij dan vanavond?
Ingrediënten voor 2 personen
4 bloemtortilla`s, 350 gram ontdooide
bladspinazie, 2 lenteuitjes, 75 gram cheddar, 75 gram geraspte belegen
kaas (liefst biologisch), paar stengels selderij of koriander,
knoflookpoeder, zwarte peper, grof zeezout
Hulpmiddelen
Koekepan, komVoorbereiding
Meng de spinazie in een schaal met de twee soorten kaas en kruid naar smaak met knoflookpoeder, peper en zout.Bereidingswijze
Smeer het spinazie-kaas mengsel uit op een
bloemtortilla en verdeel hierover vervolgens de lenteui en selderij of
koriander. Dek daarna af met een nieuwe tortilla.
Verhit een grote koekenpan met wat olie en bak de tortilla op laag vuur 5 minuten aan. Druk de bovenste tortilla stevig aan zodat de kaas vast smelt aan beide tortilla`s. Draai de tortilla`s daarna om, zodat ook de andere zijde goed doorbakken is.
Verhit een grote koekenpan met wat olie en bak de tortilla op laag vuur 5 minuten aan. Druk de bovenste tortilla stevig aan zodat de kaas vast smelt aan beide tortilla`s. Draai de tortilla`s daarna om, zodat ook de andere zijde goed doorbakken is.
Serveertips
Serveer met een frisse salade met tomatensalsa.Ik kwam dit recept tegen op (www.wakkerdier) en ga het zo direct eens uitproberen!
Eet smakelijk!
Lijkt me heerlijk, ff onthouden want ik wil ook minder vaak vlees eten.
BeantwoordenVerwijderengroetjes Anja